Miercuri 5 Octombrie

Dezastru în LIGA I. Încă un club intră în insolvență


Alături de ”U” Cluj, Gloria Bistrița și Rapid se alătură și campioana României din 2011, Oțelul Galați, care devine astfel al patrulea club din Liga I care intră în insolvență.

Otelul Galati, campioana Romaniei in 2011, a intrat in insolventa din cauza unor datorii neplatite. Tribunalul Galati a dispus inceperea procedurii de insolventa asupra clubului. Cererea a fost facuta de Judecatoria Galati - Biroul Aosciatii si Fundatii, dar si de Oficiul National al Registrului Comertului. Data limita pentru inregistrarea creantelor este 3 aprilie 2013, scrie realitatea.net.

Evenimentul a avut loc după o ceartă aprinsă între fostul director general al clubului, Marius Stan, actualul primar al orașului Galați, și noul patron, Dan Adamescu.

CLubul a fost cedat contra sumei de 1 milion de euro, deși la momentul tranzacției Oțelul Galați avea în conturi 7 milioane de euro.

Problemele echipei au început după ce din conturile clubului au dispărut 4 milioane de euro și oamenii lui Marius Stan au fost îndepărtați.

Comentarii Facebook