Demis de Cadu, Mircea Rednic ATACĂ CFR Cluj. Cadu și ai lui sunt bătrâni. Țin echipa pe loc - VIDEO

 

Mircea Rednic, demis de la CFR Cluj ca urmare a unui duel cu Ricardo Cadu, îl atacă pe căpitan, spunând că e depășit.

 

Lucrurile s-au schimbat după ce el a aflat că nu mai e în lot. Puteam să-l țin rezervă, dar am zis că din respect pentru el că a câștigat atâtea cupe, de parca el le-a câștigat, și asta a spus-o la toată lumea. Inclusiv la preparatorul meu fizic. A jucat singur?

 

Au fost antrenori care au luat campionatul, cupa și tot au fost dați afară. Eu măcar ce să zic... Sunt multe semne de întrebare. În Austria echipa juca, iar aici nu...

 

Dacă jucătorii m-au lucrat, s-au lucrat pe ei nu pe mine. 

 

Sunt jucători care nu mai pot. Eu am plâns o săptămână când Mircea Lucescu, care era ca și tatăl meu, mi-a spus ”Mircea, oprește-te că ești penibil!”. Am înțeles atunci. 

 

Nu regret că am acceptat oferta de a veni la CFR Cluj.

 

Nu a fost cel mai dificil vestiar. Vă dau cuvântul meu că nu am avut probleme cu vestiarul. Poate pe la spate să fi vorbit. Poate am atins un grup sau altul. M-am comportat foarte bine. Mi-am respectat jucătorii.

 

Ar fi păcat la ceea ce a realizat CFR Cluj până acum să nu facă pasul înainte, nu să stea pe loc. Ei sunt jucători care țin echipa asta pe loc. Nu e bine. Faceti-le statui, băgați-le capul în vitrine și să stea acolo. Viitorul sunt tinerii. Dacă stău și mă antrenez puțin, pot intra să joc și eu”, a explicat Mircea Rednic.

 

Rednic a povestit cum l-a prins NOAPTEA pe ”MARELE Cadu” prin oraș și l-a PÂRÂT lui Iuliu Mureșan - VIDEO


Comentarii Facebook