Declarație ȘOC din partea lui Andone:”Aş lucra oricând cu Paszkany”


După ce a fost demis de la CFR Cluj, în urma egalului cu Galatasaray, antrenorul Ioan Andone a declarat în cadrul unei emisiuni că ar lucra oricând cu patronul echipei clujene, Arpad Paszkany.

"Niciodată să nu spui "nu"! Aş lucra oricând cu Paszkany. Poate revin la CFR şi altă calitate decât cea de antrenor", a declarat Ioan Andone la Digi Sport.

"Mi-a fost ruşine după ce s-a întâmplat cu Viitorul. Dacă era după mine, eu mă urcam în maşină şi veneam la Bucureşti, nu mai mergeam la Cluj. Decizia era oricum luată", a explicat fostul antrenor al CFR Cluj.

"Nu e nimic adevărat cu Rapid, dar oricum până în decembrie nu iau nici o decizie. Am o relaţie bună cu cei de la Rapid, cu Copos, cu galeria. Fanii s-au comportat "jos pălăria" cu mine, un fost dinamovist", a mai adăugat Andone, care a precizat că nu se pune problema să ajungă la Dinamo: "Dinamo are antrenor, nu se schimbă nimic acolo şi bine fac şefii!".


Andone a mai fost demis odată de la CFR, în 2008, după ce a cucerit titlul și a trimis echipa în grupele UEFA Champions League.

Comentarii Facebook