Declarația lui Tătărușanu care va deranja suporterii tricolorilor


Naționala de fotbal a României a pierdut meciul de marți seară împotriva Turciei, din preliminariile CM 2014, cu scorul de 2-0.

Portarul Ciprian Tătărușanu s-a declarat nemulțumit de suporterii veniți pe Național Arena, care, spune el, i-au susținut doar în momentele bune, iar în cele rele i-au huiduit.

"Publicul ne-a susţinut doar în momentele bune, în momentele proaste au început să ne huiduie ca de obicei. E treaba lor, ei cumpără biletul şi pot să aibă ce atitudine vor. Nu mi se pare normal să strige demisia, dar e decizia lor, pe mine nu mă deranjează", a spus Tătăruşanu, potrivit Mediafax.

Tătărușanu este de părere că tricolorii nu au avut un joc slab, ci că turcii au fost mai buni.

"Am făcut o partidă bună cu Ungaria, nici azi nu am făcut o partidă rea, dar turcii au fost mai eficienţi în faţa porţii. Eu unul aş fi preferat să nu salvez nimic şi să facem egal. Per total însă ei au fost mai buni şi au meritat să câştige. Acum mai avem două meciuri, sperăm să luăm şase puncte, Ungaria şi Turcia să se încurce şi să mergem la baraj. Suntem optimişti, avem şanse reale pentru că atât Turcia cât şi Ungaria au meciuri cu Olanda, iar olandezii sunt profesionişti, nu cred că se vor relaxa", a adăugat portarul.

Comentarii Facebook