Declarația lui Reghecampf după eșecul din meciul cu Schalke : ”A fost o atmosferă frumoasă”


Tehnicianul roș-albaștrilor, Laurențiu Reghecampf, a declarat miercuri seară, în urma înfrângerii în fața lui Schalke 04, că s-au făcut multe greșeli în timpul partidei.

"Nu e nimic de spus. Asta se intampla cand faci greseli copilaresti. Am avut ocazii, Popa trebuia sa marcheze, poate si Kapetanos. Schalke a inscris la prima ocazie avuta. A fost o greseala mare la primul gol, dar este vina tuturor. Trebuie sa castigam urmatorul meci acasa. Dupa primul gol primit am incercat sa jucam in fata, dar am facut multe greseli si ei ne-au prin pe contraatac si au marcat. Nu s-a schimbat nimic, dar este important sa castigam urmatorul meci. Trebuie sa analizam, sa vedem ce greseli am facut si sa mergem mai departe. Am iesit cu doi jucatori accidentati dupa acest joc, Tatu si Adi Popa. Atmosfera a fost frumoasa, dar pentru noi nu este o seara reusita", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Steaua a debutat în grupele Champions League cu o înfrângere, în fața echipei germane Schalke 04, partidă încheiată cu scorul de 3-0.

Comentarii Facebook