Deac nu joacă în ultimul meci din sezon al lui CFR și își pregătește plecarea: Puteam face o figură frumoasă în Europa



Ciprian Deac nu va evolua în ultima partidă a CFR-ului din acest sezon al Ligii I, antrenorul francis Dican fiind nevoiți să se bazeze pe mulți juniori în meciul împotriva CSU Craiova

Pentru că nu mai avem cum să pierdem locul al treilea, dar și pentru că suntem mulți jucători suspendați, la Craiova vor evolua mulți juniori iar acest fapt pe mine, unul, mă bucură”, a spus Deac pentru Digi Sport.

Jucătorul este de părere că echipa clujeană ar fi putut face o figură frumoasă în competițiile europene dacă nu ar avea probleme financiare.

Cel mai important lucru este acela că ne-am atins obiectivele, adică ne-am recuperat punctele și ne-am clasat pe locul trei. Am arătat un joc frumos, suntem o echipă bună și puteam face și o figură frumoasă în Europa. De aceea sper ca în cel mai scurt timp acest club să-și revină din punct de vedere financiar.”, a mai spus Deac.

Acesta a lăsat apoi să se înțeleagă că ar putea pleca de la ”feroviari”, precizând că zilele următoare va lua o decizie privind viitorul său.

Încă n-am avut nicio discuție cu cei din conducere, vom vedea ce va fi. În iarnă, înainte de a pleca în vacanță eram pe doi și ne gândeam la titlu, dar după ce ne-am întors ne-am trezit pe ultimul loc. Mă bucur că am depășit acest moment, că am adunat puncte și că am terminat acolo unde ne este locul.

După cum știți, mai există o viață și după ce mă las de fotbal, așa că trebuie să mă gândesc la viitorul meu, la familia mea, așa că voi vedea zilele viitoare ce voi face”, a completat Deac.

Comentarii Facebook