De ce se accidentează SIMONA HALEP mai des?

 

Fostul antrenor al Simonei Halep a explicat care ar fi cauza pentru care sportiva se accidentează mai des. 

 

Simona a renunțat în turul doi la turneul de la 's-Hertogenbosch, ajungand la al patrulea abandon din 2014, scrie Ziare.com.

 

Anul trecut, pe cand o antrenam eu, Simona n-a avut nicio accidentare majora. Nici acum nu cred ca este vorba despre accidentari grave, ci de mici probleme medicale. Uneori, insa, trebuie sa-ti dozezi energia. Fata de anii trecuti, Simonei ii este mai greu acum, nivelul a crescut. Ea este o jucatoare bataioasa, trage mult de ea la concursuri, dar trebuie uneori sa-ti imparti energiile. Probabil ca Simona nu risca la concursurile mai mici pentru a fi suta la suta apta la intrecerile importante. La urma urmei, ea si fizioterapeutul stiu ce e mai bine”, a declarat Adrian Marcu pentru SportNews.

 

Simona Halep a explicat ce s-a întâmplat la ultimul turneu: ”Accidentarea nu este gravă, dar mi-a fost frig pe teren, mușchiul de la umăr s-a contractat, iar fizioterapeutul mi-a spus că ar trebui să mă opresc, pentru că s-ar putea să se agraveze. Dar voi fi aptă pentru Wimbledon”.

Comentarii Facebook