De ce riscă U Cluj să nu fie programată în Liga 1

 

Universitatea Cluj riscă să nu fie programată în Liga 1, pentru că planul de reorganizare al societății nu va fi gata la timp.

 

U Cluj trebuie să depună la FRF până în 23 aprilie dosarul de licențiere, care să conțină și acest plan de reorganizare a societății și care să ofere garanții că echipa se poate menține în Liga 1. 

 

Judecătorii clujeni au decis miercuri, 17 aprilie, să îl mențină pe Horia Țiril administrator al U Cluj. El a spus că numai până în 10 mai ar putea depune planul de reorganizare. 

 

Planul de reorganizare trebuie făcut după definitivarea tabelului creditorilor, care are loc pe 24 aprilie (când judecătorul sindic își va da adordul pe tabelul definitiv al creditorilor). Dacă am fi fost noi înlocuiți rămânea în sarcina viitorilor administratori, dar așa rămâne să ne ocupăm noi de acest lucru. Legea prevede 30 de zile să faci acest plan. Vom încerca să facem înainte de împlinirea acestui termen, cât mai repede, ținând cont de faptul că, dacă pe data de 24 aprilie se definitivează tabelul, o urmă exactă a ceea ce a decis instanța vom avea abia pe data de 25. 26 este deja vineri, iar legea obligă administratorul judiciar să țină cel puțin 20 de zile planul de reorganizare și anunțul că s-a depus un plan de reorganizare publicat, astfel încât cât mai multă lume să aibă cunoștință de existența acestui plan. 

 

Adunarea creditorilor nu poate avea loc mai repede de cele 20 de zile. Urmează zilele libere de la începutul lunii mai. S-ar putea depune planul de reorganizare la începutul lunii mai, 9 -10 mai. Pe lege ar fi încă în termen”, a explicat Horia Țiril. 

 

Aministratorul judiciar al U Cluj speră să FRF să înțeleagă situația și să aștepte planul de reorganizare al societății.

 

Avocații lui Florian Walter au fost și ei prezenți la proces și au plecat nemulțumiți de decizia judecătorilor, care l-au păstrat pe Horia Țiril administrator judiciar până la înfățișarea din 15 mai.

 

Florian Walter ar fi vrut să îl schimbe pe incomodul Horia Țiril și să o pună pe Marieta Anastasescu.

 

Walter a luat țeapă și cu INSOLVENȚA. A schimbat administratorul judiciar, dar tot nu pune mâna pe banii de televizare

Comentarii Facebook