Marti 21 Martie

De ce a fost însoțit Neluțu Varga de liderii galeriei Rapidului, la meciul FCSB -CFR Cluj? Ce mesaj au transmis - FOTO


Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, a fost flancat la meciul FCSB -CFR Cluj, de joi seara, de liderii echipei Rapid București, rivală în campionat. 

Neluțu Varga a fost flancat de Liviu Ungureanu, zis ”Bocciu”, și de Gigi Corsicanu, cei doi lideri ai galeriei Rapidului, echipă cu care clujenii nu sunt în termeni buni, cel puțin între patroni. 

Cei trei au fost surprinși la tribuna oficială, șocând audiența și au purtat noroc clujenilor. CFR a învins pe FCSB și a ajuns la 44 de puncte în clasament, la egalitate cu Farul Constanța.

Prezența lui Neluțu Varga cu cei doi lideri ai galeriei Rapidului pare a transmite un mesaj celor din conducerea echipei bucureștene. 

Patronul Rapid București, Dan Șucu, l-a ironizat pe Varga, care ar fi investit 60 de milioane de euro la CFR Cluj

În luna mai 2022, omul de afaceri Dan Șucu a criticat modul în care CFR Cluj este organizat și a spus că nu l-a cunoscut pe Nelu Varga în mediul de afaceri. 

Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. 

Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent... Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a spus Dan Șucu, în primăvara anului, la prezentarea lotului echipei Rapid..

Comentarii Facebook