Darren Cahill o apără pe Simona Halep: ”Nu există absolut nici măcar o şansă ca ea să fi luat cu bună ştiinţă vreo substanţă!”


Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, și-a exprimat suportul pentru fostul lider WTA, prin intermediul unei reţele de socializare.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a anunțat duminică că este sigur că Simona nu a luat cu bună ştiinţă o substanţa interzisă.

Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona, aş vrea să vorbesc despre persoana pe care o cunosc şi despre sportivul alături de care am lucrat timp de şase ani. În primul şi cel mai important rând: nu există absolut nici măcar o şansă ca Simona să fi luat cu bună ştiinţă sau intenţionat vreo substanţă de pe lista celor interzise. Nici o şansă. Zero.

Ea este o sportivă care era preocupată permanent de orice i-ar fi fost prescris de un medic (ceea ce s-a întâmplat rar) sau despre orice supliment pe care îl folosea sau l-ar fi luat în considerare. Vorbele ei erau întotdeauna: ”Verificaţi de două ori, de trei ori, pentru a vă asigura că este legal şi permis. Altfel, dacă nu sunteţi siguri, nu iau nimic”.

Simona a fost testată de multe ori, la turnee sau la întâmplare. Niciodată nu s-a plâns de asta, pentru că ştia că toţi jucătorii din circuit erau testaţi la fel de des. Integritatea Simonei este ireproşabilă, iubeşte jocul şi este o persoană cu picioarele pe pământ, care îşi respectă semenii ca o campioană umilă şi abordabilă.

Am stat cu mândrie alături de ea. Onestitatea a fost, întotdeauna, cea mai mare putere şi cea mai mare slăbiciune a ei. Pune-i o întrebare la o conferinţă de presă şi ea va da un răspuns sincer. Şi-a construit o carieră uimitoare alegând să facă lucrurile pe calea cea grea. Pe calea cea bună. Eu cred în ea! Acum mai mult ca niciodată! Eu îi sunt alături Simonei”, a scris Darren Cahill în mesajul postat duminică pe reţelele de socializare.


Comentarii Facebook