Danny Ings l-a făcut să plângă de bucurie pe antrenorul său

Începutul săptămânii i-a adus lui Liverpool prima înfrângere în Premier League, după mai multe luni, iar băieții lui Jurgen Klopp au ratat ocazia de a se distanța în ierarhia clasamentului față de contracandidatele la titlu.


Meciul  a avut un start excelent pentru Southampton. Lui Danny Ings i-au fost îndeajuns doar două minute ca sa deschidă scorul pe stadionul St. Mary’s și să le aducă aminte “Cormoranilor” de problemele pe care le au din cauza accidentărilor. 


Lotul lui Liverpool este grav afectat de accidentări, în special în compartimentul fundașilor, lucru care s-a văzut din plin la faza marcării golului.  


Așadar, golul a venit în urma unei greșeli în apărarea celor de la Liverpool, Trent Alexander-Arnold nereușind să intercepteze mingea trimisă din lovitură liberă de James Warde-Prowes, permițându-i astfel lui Danny Ings să ajungă în poziția de-a marca. 


Deși lovitura liberă n-a fost executată impecabil,  Danny Ings, cu ajutorul poziționării greșite a lui Trent Alexander, care deviază ușor mingea cu pieptul, reușește să preia mingea în colțul careului mic, după care îl lobează pe Alisson printr-o execuție extrem de frumoasă. 


Minutul 2, 1-0, gol marcat de Danny Ings.



Meciul a debutat prefect pentru “Sfinți”, care au știut după marcarea golului să interpreteze partitura apărării, încercând să o suprindă pe Liverpool pe contraatac. 


În fața unei apărări foarte aglomerate, preocupată doar să apere fragilul avantaj, Liverpool, mai ales în a doua repriza, a încercat să creeze pericol prin multe centrări, dar care într-un final nu s-au dovedit a fi eficiente.

La începutul reprizei a doua, în minutul 51, campioana Angliei a cerut și un penalty, după o fază în care brațul lui Jack Stephens a fost lovit de minge în interiorul careului. Faza a fost analizata de VAR, iar arbitrii au luat decizia de a nu acorda penalty.


Liverpool n-a avut ocazii foarte clare de gol, în timp ce Southampton a ratat câteva ocazii bune de a-și mări avantajul. Meciul s-a încheiat cu scorul înregistrat în minutul 2.


Scor final 1-0. Southampton se impune în fața favoritei Liverpool.


La finalul meciului antrenorul celor de la Southampton, Ralph Hasenhuttl, a fost copleșit de emoții și a izbucnit în lacrimi.

IMG_0505.PNG



În urma acestui rezultat Southampton urcă pe locul al 9-lea, iar Liverpool continuă să fie lider.


Echipe:


    Southampton 4-4-2                      Liverpool 4-3-3


IMG_0506.jpg       IMG_0507.jpg





Comentarii Facebook