Dani Coman: Nu ma astept ca CFR Cluj sa fie avantajata de arbitri VIDEO


Portarul echipei Rapid Bucuresti, Dani Coman, a declarat, la sosirea la Cluj-Napoca pentru meciul cu CFR, ca nu crede ca echipa antrenata de Costa va fi favorizata de arbitri.

"Noi ne-am indepartat considerabil de castigarea campionatului, dar vom juca fiecare meci, pe care il vom avea, numai la victorie. Indiferent de adversarul pe care il vom avea.

Nu vreau sa ma mai gandesc la ce a fost. Vreau sa luam fiecare meci in parte si sa nu ne mai gandim la obiectivele stabilite. Avem un meci deosebit de greu sambata seara, pe care vrem sa-l castigam.

Nu imi teama de nimic, deci nici de arbitraje. Eu sunt mai nationalist si tin cu arbitrii romani. Chiar daca mai fac si ei greseli, sunt si ei oameni si trebuie sa le acordam circumstante. Mie nu imi e teama de arbitraje, pentru ca si arbitrii sunt oameni si daca fac greseli, asta nu inseamna ca o fac voit.

Nu cred ca este un meci decisiv nici pentru ei, nici pentru noi. Obiectivul nostru este acela de a castiga Cupa Romaniei. Deocamdata suntem bine. Avem returul semificalei cu Vasluiul, pe care ne dorim sa il castigam, dupa care va veni finala.

Noi am pierdut mai multe meciuri in acest retur de campionat. Acum vom juca sa castigam. Presiunea este mai mare pe CFR Cluj, pentru ca sunt echipa gazda, echipa care se lupta pentru castigarea campionatului. Le lipsesc si cativa jucatori valorosi si cred ca presiunea este mai mare pe ei.

Nu ne ingrijoreaza conditiile meteo. Chiar daca ploua, suntem jucatori de fobal si trebuie sa jucam indiferent de conditiile meteo", a afirmat Dani Coman.

Meciul CFR Cluj - Rapid se va juca sambata seara, de la ora 21.30.

 

Rapid a ajuns la Cluj! Ciprian Deac a facut pe ghidul pentru Razvan Lucescu VIDEO

Comentarii Facebook