Dani Coman, aproape de un acord cu CFR Cluj. „Sunt discuții"


Dani Coman, preşedintele clubului Hermannstadt, a recunoscut la DigiSport că negociază cu campioana Ligii 1, CFR Cluj, pentru o funcție de conducere.

Fostul portar ar urma să colaboreze la CFR Cluj cu fostul arbitru internațional Cristi Balaj, care a anunțat recent că va face parte din conducerea clubului.

Dani Coman, dorit cu insistență la CFR Cluj

În luna august, Dani Coman a anunțat că a refuzat oferta CFR-ului pentru a prelua funcția de președinte, rămasă vacantă după înlăturarea lui Marian Copilu.

Dani Coman (42 de ani) a fost preşedinte la Astra Giurgiu între 2015 şi 2021. Şi-a dat demisia la finalul sezonului 2020-2021, când echipa a retrogradat în Liga 2. În luna iunie, Coman a fost numit preşedinte la FC Hermannstadt, o altă echipă care a retrogradat în Liga 2.

Deocamdată, suntem în grafic (n.r. – la Hermannstadt), suntem pe locul doi. Avem un meci extrem de greu sâmbătă. Va fi greu să ne îndeplinim obiectivul, dar cred că tărie că o putem face. Dacă toți, patron, suporteri, vor fi alături de noi, atunci această echipă va juca în prima ligă la anul.

Echipa nu e a mea... azi sunt, mâine nu mai sunt. Așa e fotbalul! Echipa e a Sibiului, e a oamenilor de acolo. Meritele din momentul de față le au patronii, care au decis să reinvestească. Sunt de apreciat că vor să lupte pentru a promova.

Sunt discuții cu CFR Cluj, dar avem un meci mult prea important sâmbătă pentru a mă gândi la altceva. Mă gândesc doar la acest meci", a spus Dani Coman, la emisiunea Liga DigiSport.

În mandatul lui Dani Coman, Astra a câştigat în premieră titlul în Liga 1 (2016) şi a jucat trei finale de Cupa României (2017, 2019, 2021). Echipa din Giurgiu a eliminat-o pe West Ham United în play-off-ul pentru grupele Europa League. Ulterior, Astra a trecut de faza grupelor.


Comentarii Facebook