Dan Petrescu se teme că CFR Cluj va rata titlul: „E greu să luăm campionatul!”. Se încheie hegemonia „feroviarilor” în Liga 1?


În etapa cu numărul 14 din Liga 1, CFR Cluj o va înfrunta pe teren propriu pe Sepsi Sfântu Gheorghe, partida va avea loc luni, de la 21:00. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi despre lupta la titlu.

Tehnicianul susține că doar Rapid și Farul, primele două clasate în SuperLiga, pot fi sigure de prezența în play-off în acest moment. 

Obiectivul meu a fost mereu să iau campionatul și să ajung în grupe. Am reușit în fiecare an să câștig campionatul și să duc echipa în grupe. Din punctul ăsta de vedere, nu am ce să discut altceva. Dacă ne vom califica în primăvara europeană, e un plus. Suntem în cărți, dar rezultatul lui Sivasspor nu ne ajută. Să luăm campionatul anul acesta e greu, că jucăm în continuare în Europa. Și mai e și Cupa. Noi, de obicei, jucam un meci, pierdeam și aia era Cupa. Acum, trebuie să ajungem și acolo cât mai sus”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Cei de la Sepsi nu doar că au un prim 11 foarte bun, au și dubluri pe posturi. Îi văd în play-off la finalul sezonului. În primul rând, noi trebuie să ne gândim să ajungem în play-off. Nu suntem în postura să vorbim de titlu. Doar de Farul și Rapid pot spune că nu vor pierde play-off-ul. Eu cred că nu va mai fi ca în sezonul trecut, când doar 3 se băteau la titlu.”, a mai precizat Petrescu. 

CFR Cluj a învins-o în dublă manşă pe Slavia Praga şi are şanse importante de a se califica în „primăvara” Conference League. Pentru cele două victorii cu Slavia şi egalul cu Ballkani, CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro. Mai exact, campioana României a primit 1.166.000 de euro. Suma poate creşte în condiţiile în care CFR Cluj ar mai obţine puncte în grupă. Dacă se califică în primăvara Conference League, CFR Cluj va câştiga încă 600.000 de euro.

Comentarii Facebook