Dan Petrescu primește întăriri după eliminarea din Cupă! Trei jucători, aproape să semneze cu CFR Cluj: „99% vor veni”


Dan Petrescu a rămas fără victorie în Cupa României pe banca lui CFR Cluj, iar campioana a fost eliminată din 16-imile competiției după eșecul de la Craiova, 0-1 cu Universitatea.

CFR Cluj, eliminată din Cupa României

CFR Cluj mai este angrenată în două întreceri, Liga 1 și Conference League, însă prioritatea pentru gruparea ardelean este campionatul, unde atacă al cincilea titlu consecutiv. Pentru a îndeplini acest obiectiv, se pare că Dan Petrescu a mai cerut întăriri, iar patronul Neluțu Varga este gata să-i facă pe plac.

Se anunță noi transferuri la CFR Cluj

Cristi Dulca, selecționerul echipei naționale feminine a româniei, susține că mai mult ca sigur CFR va realiza încă trei mutări în următoarea săptămână, unul dintre jucătorii vizați fiind Marco Dulca, mijlocașul de la Chindia.

Avem prieteni comuni, eu și Dan Petrescu, am și copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, și nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor. Din informațiile mele, vor mai veni trei jucători, foarte buni.

Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluțu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători. 99% vor veni trei jucători. Eu știu cât de pătimaș e Neluțu Varga și vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe și e nevoie de concurență. Neluțu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, pentru looksport.ro.

Comentarii Facebook