Dan Petrescu, în lacrimi după UTA – CFR Cluj. Antrenorul a suferit o pierdere importantă chiar în ziua meciului


Dan Petrescu trece prin momente foarte grele și i-au dat lacrimile la finalul partidei UTA – CFR Cluj. Antrenorul echipei CFR Cluj, s-a arătat foarte afectat de moartea prietenului său, Florian Ilie, după meciul cu UTA Arad.

Partida dintre UTA Arad și CFR Cluj s-a disputat luni seară, în cadrul etapei cu numărul 13 din Superliga, pe Stadionul „Francisc Neuman” și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de către Boateng, în minutul 32, respectiv autogolul lui Kolinger, din minutul 59, scrie prosport.ro.

Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine, nu vreau să mai zic nimic. Mâine vreau să-mi văd prietenul care a plecat în altă lume și apoi să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj. 

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Slavia Praga, programat joi, 13 octombrie, de la ora 19:45, în cadrul etapei a patra din grupele Conference League, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Dan Petrescu, nemulțumit că jucătorii de la UTA „au tras de timp”

N-ai cum să fii mulțumit când conduci cu 1-0, ai două bare. Am avut ocazii mari de gol, am scăpat singur cu portarul, ei nu au avut nicio ocazie de genul ăsta. După ce au rămas în 10, au stat cinci minute pe jos și încă o dată încă cinci. M-am uitat la ceas, au fost doar cinci minute de prelungire, n-am înțeles acest lucru. Cred că dacă Kolinger nu băga mingea în poartă, Camora putea să o scoată. Dar nu am ce să le reproșez”, a declarat Dan Petrescu.

Comentarii Facebook