Dan Petrescu este la mare căutare! Ofertă din Europa, există șanse ca „Bursucul” să se despartă de campioana României?


Impresarul lui Dan Petrescu a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul antrenorului de la CFR Cluj. Nikolai Pîrneu, impresarul tehnicianului de la CFR, a dezvăluit că Dan Petrescu a primit o ofertă din Europa.

Nikolai Pîrneu a vorbit despre viitorul antrenorului român la CFR Cluj și a lăsat să se înțeleagă că există șanse ca „Bursucul” să se despartă de campioana României. Chiar dacă Dan Petrescu a transmis că își dorește să meargă în Rusia, acolo unde a mai antrenat în trecut, Nikolai Pîrneu a recunoscut că nu a existat interes pentru antrenorul român din Rusia, scrie prosport.ro.

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte chiar dacă nu a existat interes din Rusia. Pîrneu susține că o formație din Turcia l-a ofertat pe român.

Dan se descurcă bine, se uită la Cupa Mondială. Până în prezent, nimeni din Rusia nu l-a contactat, nu au fost deloc conversaţii, nimic. Deşi Dan a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să se întoarcă în Rusia. În ceea ce priveşte cariera sa, nu este încă clar. Acum Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, cu el echipa a câştigat 3 campionate la rând”, a declarat Nikolai Pîrneu pentru RB Sport Rusia, citat de sportbox.ru.

Există interes pentru antrenorul campioanei României și în Turcia, însă „Bursucul” nici nu a vrut să audă.

Au fost oferte din Turcia, dar Dan pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”, a mai spus Nikolai Pîrneu. 

Dan Petrescu a ajuns prima dată la CFR Cluj pe 10 iunie 2017, iar acum este la al treilea mandat pe banca tehnică a campioanei României.

Comentarii Facebook