Dan Petrescu, despre scandalul cu Șumudică: ”Dacă ați auzit asta, plec. Îmi dau demisia!”


Dan Petrescu încearcă să aplaneze conflictul cu Marius Șumudică. ”Bursucul” spune că el nu i-a reproșat nimic fostului tehnician al CFR Cluj. 

Care a fost disputa? Eu nici n-am văzut și nici n-am citit, doar am auzit. Nu am vorbit rău de nimeni! Dacă ați auzit că am spus ceva de un antrenor, eu atunci mă las de meserie, îmi dau demisia și plec. Eu n-am vorbit rău de niciun antrenor în viața mea! Ce treabă am eu?

Declarația mea a fost clară. Dacă făceam eu pregătirea… Dar n-am zis că antrenorul care a fost înainte a făcut-o greșit.

Și dacă făceam eu transferuri, era altceva. Dar n-am zis că a făcut greșit. Am spus numele, am zis că antrenorul de dinainte a fost nu știu cum? Dacă ziceam așa avea dreptul să zică ce vrea el. Eu n-am vorbit rău de niciun antrenor în cariera mea. Eu doar mă apăr și m-am apărat.

Eu îi doresc multă baftă lui Șumudică. Asta îi doresc, dar în niciun caz nu vreau să intru în polemică cu un alt antrenor. N-am făcut-o și nu vreau să o fac. Și nu este normal. Putea să mă sune pe mine și rezolvam problema. Dar să te duci la televizor, am înțeles că eu n-am văzut, să spui că Petrescu…

Eu n-am pomenit numele la nimeni. Eu am avut odată o ceartă și cu Gică Hagi, dacă mai țineți minte, dar niciodată nu am zis nimic de Hagi. Antrenorii trebuie să se respecte. Eu n-am zis că antrenorul de dinainte a făcut rău pregătirea sau că a luat jucători…", a spus Dan Petrescu, înainte de meciul cu Universitatea Craiova, de luni seara. 

Comentarii Facebook