Dan Petrescu, despre sancțiunea primită de CFR Cluj de la UEFA de 250.000 de euro: „Nu văd nicio problemă"


Din cauza datoriilor curente, UEFA a sancționat-o pe CFR Cluj cu o amendă de 250.000 de euro. Mai important, dacă va mai încălca regulile financiare în următorii doi ani, cât durează perioadă ”de probă”, va fi interzisă în cupele europene pentru trei sezoane, indiferent de clasarea din Liga 1.

Măsura de excludere este suspendată în cazul CFR Cluj pe o perioadă de probă de două sezoane şi va fi pusă în aplicare doar dacă gruparea nu se va conforma cerinţelor de solvabilitate în sezoanele 2023/2024 şi 2024/2025. Dan Petrescu este convins că echipa nu riscă o suspendare din cupele europene.

Pe mine nu mă afectează, sunt antrenor, îmi fac treaba în continuare. Trebuie să întrebați conducerea, nu pe mine. Eu vreau să câștig meciuri. Mi s-a spus că nu e nicio problemă. Dar Balaj, Mara, Bilașco pot să răspundă detaliat.

Nu văd nicio problemă. Nu e nicio șansă ca noi să fim suspendați (n.r. – din cupele europene). Asta a zis și UEFA, doar dacă va mai fi o abatere, dar nu cred că se va mai întâmpla", a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, în cadrul unei conferințe de presă.

Comentarii Facebook