Alex Chipciu, sincer după „U” Cluj - Farul 2-0: „Îmi era rușine să ies din casă”/„Eram în depresie”


Alexandru Chipciu (33 de ani) a avut o declarație inedită după meciul dintre „U” Cluj și Farul Constanța, 2-0, din cadrul etapei cu numărul 29 a Ligii 1. Ca de fiecare dată, Alex îi surprinde pe fani cu sinceritatea de care dă dovadă.

Chiar vorbeam că lumea nu e mulțumită niciodată. Aici, pe Cluj Arena, suntem puternici, militari. Din păcate, vom juca la Mediaș. Poate se va face ceva. Terenul ne-a ajutat, Farul e o echipă care pasează, noi i-am luat tare. La Mediaș, cu 15 oameni în tribune, e greu să te motivezi.

Până acum eram în depresie, mi-era rușine să ies din casă. Așa e viața, uneori frumoasă, uneori nasoală. Acum, suntem pe locul 8, e altceva. Cred că sunt modest de felul meu, dar am câștigat campionatul cu Anderlecht, zici că am fost un jucător de ăsta care a jucat și el pe acolo... Mi se pare normal să mă adaptez.

Am 34 de ani, repetiția, experiența. Ți-am zis mai devreme, cu cât vorbești mai des devii banal. Aș vrea să vorbesc mai rar. N-am jucat cine știe ce meci. Acum sunt bucuros, asta e viața. Farul e o echipă bună, are cel mai bun antrenor din Liga 1, de departe. Doar Guardiola, Arteta mai fac un sistem așa și din jucători tineri", a spus Alexandru Chipciu.

Comentarii Facebook