Dan Petrescu bate cu pumnul în masă și cere transferuri la CFR Cluj


Dan Petrescu vrea sânge proaspăt la CFR Cluj pentru a face față în grupele Europa League.

Știam că adversarul este foarte puternic. Prima repriză a fost echilibrată, au avut și ei ocazii. Din fericire, noi am marcat din primele două ocazii mari. În schimb, noi, la fazele fixe, am înscris și acolo s-a făcut diferența. Ne-am relaxat puțin pe final și am primit acel gol care m-a deranjat, dar, ținând cont că m-am calificat în grupe, e ceva fantastic. Când am venit aici, aș fi zis că nu cred să ne calificăm de două ori consecutiv în grupele Europa League.

Am făcut acest apel, îl mai fac, sper ca până duminică să mai aducem 2-3 jucători, pentru că nu cred că facem față pe toate fronturile. Nu mai e atât de ușor, ați văzut că nici în meciul cu Chindia nu am arătat bine. Îmi doresc încă 3 jucători până duminică. Jucătorii noștri au o vârsta. Azi, media de vârsta era de 31 de ani, poate și ăsta e secretul, dar mai trebuie și întinerit lotul cu niște forțe proaspete.

Ăsta nu e un reproș, nu am nimic cu conducerea, doar îmi spun părerea. Cu patronul vorbesc mereu, el știe doleanțele mele. Sunt convins că și el face tot posibilul până duminică. Un fundaș central și un mijlocaș creativ ar mai trebui", a declarat Dan Petrescu, după meciul cu KuPS.

Foto: Sport Pictures

Comentarii Facebook