Dan Petrescu a semnat și a fost anunțat oficial la CFR Cluj


După negocierile intense purtate în ultimele zile, patronul Nelu Varga și antrenorul Dan Petrescu au bătut palma, iar „Bursucul” a semnat contractul. Ca atare, CFR Cluj a anunțat oficial revenirea lui Petrescu pe banca echipei.

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Clubul a anunțat revenirea

Avem toată încrederea că prin experiența și devotamentul său, Dan Petrescu va reuși să obțină și în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului”, se arată în comunicatul campioanei.

Petrescu a semnat un contract valabil 3 ani și va fi prezentat joi. Tot joi va conduce și primul antrenament, jucătorii având liber până atunci, conform GSP.ro.

Tot azi au semnat contractele cu CFR Cluj și secunzii „Bursucului”, Costin Curelea și Valeriu Bordeanu, împreună cu preparatorul fizic Bogdan Aldea. 

Dan Petrescu, implicat de la distanță în supervictoria cu FCSB

Dan Petrescu e cel care, de la distanță, a „dirijat-o” pe CFR în partida de aseară cu FCSB, câștigată cu 4-1. La finalul partidei, Cristi Moldovan, antrenorul de portari care a condus-o pe campioana României de pe bancă în meciul cu roș-albaștrii, a recunoscut implicarea lui Dan Petrescu în deciziile tactice.

Zilele trecute, existau încă neconcordanțe între Varga și Petrescu. Din informațiile GSP, cele două părți au întâmpinat mai multe probleme la negocieri. Cei doi nu se înțeleseseră la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga. 

„Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, îi ia locul lui Marius Șumudică, cel care a fost demis după înfrângerea suferită joia trecută cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2. În campionat, palmaresul lui Șumi era imaculat: șase victorii din tot atâtea partide.


Comentarii Facebook