Dan Petrescu a părăsit echipa Kuban. Citeşte scrisoare EMOŢIONANTĂ pe care a scris-o pentru fani

 

Dan Petrescu a plecat de la Kuban Krasnodar şi şi-a luat "la revedere" de la fani prin intermediul unei scrisori emoţionante, publicată pe site-ul oficial al grupării din Krasnodar.

"Dragi fani!

Mă întorc către voi şi vă cer toată înţelegerea. Nu îmi este uşor să vă comunic ce am de spus, dar, după o perioadă mai lungă de gândire, m-am hotărît că trebuie să o fac.

Am ajuns la acest club într-un moment în care era preocupat foarte serios de propria dezvoltare. Am discutat cu preşedintele echipei şi cu principalul investitor, care mi-au prezentat planurile lor. Entuziasmul şi credinţa lor într-un vis m-au umplut de energie şi m-au făcut să ajung într-o ţară străină, într-un mediu total necunoscut, să duc o echipă din liga secundă către cupele europene.

Astăzi, gândindu-mă, vă pot spune fără probleme: ne-am apropiat extrem de mult de ţelul impus. Cu toţii: antrenorii şi echipa, conducerea şi managementul, suporterii şi galeria. A fost un scop înalt, care ne-a secat de energie.

Sunt foarte mândru de tot ce am reuşit la Kuban. Mi-am redat cunoştiinţele şi experienţa către echipă, aducând-o pe noi culmi. Cred că în cei aproape trei ani petrecuţi la Kuban am făcut tot ce mi-a stat în putere. Acum, am nevoie de o nouă provocare, o schimbare. I-am rugat acest lucru pe conducători, le mulţumesc mult pentru înţelegere. Sunt sigur că va fi o nouă provocare şi pentru echipă.

Pentru că mereu trebuie să fii puternic şi să iei decizii foarte grele. Eu plec, dar nu îmi iau adio de la fanii lui Kuban, care îmi sunt ca o familie şi mi-au ajuns la inimă. Eu cred în visul nostru comun - să vedem Kubanul drept o reprezentantă vrednică a fotbalului din Rusia în Europa. Sunt sigur că o va face. Pentru că este un club cu suflet şi, prin urmare, un club mare".

Comentarii Facebook