Dan Petrescu a făcut criză de nervi după eliminarea CFR-ului din Europa League: Golul a fost valabil


Dan Petrescu susține că CFR Cluj a fost dezavantajată în duelul cu Sevilla. ”Am dat gol valabil, am aici regulamentul de la UEFA, de la România! Este gol anulat pe nedrept şi calificare a lui Sevilla pe nedrept! Eu nu am mai văzut aşa ceva!

Nu se opreşte meciul pentru o asemenea fază. Meritam victoria. Nu mai vreau să vorbesc, sunt foarte supărat!

Băieţii ratează prima, cine ne dă nouă această victorie înapoi, Sevilla ajunge aici în fiecare an, noi când mai suntem aici... Un club ca Sevilla nu are nevoie de acest cadou. Bine că nu am pierdut că nu ştiu ce se mai zicea.

Păun făcuse meciul vieţii, dăduse golul carierei. Şi Burcă, am pierdut şi calificarea şi un jucător important”, a spus Dan Petrescu după meci.

Ion Crăciunescu a spus că el nu ar fi dat henț.

În regulament spune că, dacă înainte de înscriere unui gol se comite o incorectitudine de către echipa care înscrie golul, decizia corectă este lovitură liberă directă. Dar eu nu știu cum putea să țină mâna Traore, ca să fie într-o poziție normală. Fotbalul nu se joacă cu mâinile la spate. Băieții din VAR au dreptul să intervină numai asupra unui faze clare, unde nu există niciun fel de dubiu.

Mingea îl lovește în mână, nu mâna lovește mingea. Traore mișcă puțin mâna, dar o mișcă în mod firesc. Nici nu avea timp să lovească mingea. VAR-ul nu poate să intervină asupra unei decizii dată de arbitru, doar dacă este o situație clară. Această este o situație discutabilă. El duce mâna într-o mișcare normală.

VAR-ul nu avea de ce să intervină în această situație. Este o fază în zona gri, după părerea mea. Eu nu dădeam niciodată henț", a spus Ion Crăciunescu, în direct la Digi Sport.

Meciul s-a terinat 0-0, iar Sevilia s-a calificat mai departe.

Comentarii Facebook