Cuvinte frumoase din partea gimnastei Cătălina Ponor, pentru clujeni: Am întâlnit un public impresionant


Gimnasta Cătălina Ponor le-a transmis un mesaj emoționant fanilor clujeni, după ce a participat la Campionatul Național de Gimnastică, desfășurat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Aceasta le-a mulțumit clujenilor pentru susținerea pe care i-au arătat-o și le-a promis că va munci și mai mult pentru a avea o prestație la fel de bună și la Campionatul Eurpean, care va avea loc tot la Cluj.

La Campionatul National de la Cluj am intalnit un public impresionant, care m-a sustinut din toate punctele de vedere! Am trait un moment incredibil si nu pot decat sa promit ca voi munci la fel de mult ca pana acum, tocmai ca sa mai traiesc clipe ca aceasta. Anul viitor, Campionatul European va avea loc tot la Cluj si imi doresc din suflet sa fiu prezenta acolo si sa gasesc acelasi public iubitor si cald.
Va multumesc din suflet! Medaliile sunt pentru voi, pentru ca fara sprijinul si aplauzele voastre nu as fi ajuns sa traiesc emotii ca cele de acum”, a scris Cătălina Ponor pe pagina sa de Facebook.

Cătălina Ponor a câștigat finala de la bârnă de la Campionatul Național de Gimnastică, din weekend-ul trecut, cu nota 15.166, dar și finala la sol, unde a fost notată cu 15.000.

Comentarii Facebook