Miercuri 24 Aprilie

Cupa liceelor la fotbal si baschet incepe in toamna! Va inscrieti? VIDEO

 

Cupa liceelor la fotbal si baschet va fi lansata in toamna de primaria Cluj Napoca in colaborare cu presedintele executiv al clubului de baschet U Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, si jurnalistul sportiv Ovidiu Blag.

 

"Am initiat impreuna cu Ovidiu Blag si Mircea Cristescu un proiect de competitie intre licee la fotbal si la baschet. In acest sens dorim ca aceasta rivalitate dintre licee sa fie una constructiva si mai ales in directia sportului, bine controlata in asa fel incat sa reusim sa ii atragem pe cat mai multi dintre elevii clujeni inspre sport.

Consider ca sportul reprezinta solutia pentru orice alta atractie: de la calculator pana la gasti de cartier sau de la acele droguri usoare.

Din toamna se va lansa competitia o data cu inceperea noului an scolar, in asa fel incat sa putem sa dam drumul la o competitie adevarata.

Vor fi premii speciale, va fi Cupa finala a liceului si sunt sponsori care se angajeaza in aceasta competitie. Este un lucru bun care a pornit in continuarea programului de alimentatie sanatoasa
", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

In competitie se vor inscrie 18 licee din judetul Cluj si intrecerea se va desfasura dupa tiparul celor din Liga 1 de fotbal si din cea de baschet.

Comentarii Facebook