Cumpărarea U Cluj de către Alexandrion în IMPAS. Universitatea Cluj are datorii mai mari

 

Tranzacția de cumpărare a U Cluj de către Alexandrion Grup este în impas. Florian Walter și Ioan Mărginean au mințit în privința datoriilor, iar cei de la Alexandrion cer un audit.

 

În momentul de față ne-am întâlnit și analizăm situația de a prelua acțiunile clubului numai că, față de prima discuție a preluării datoriilor de către Alexandrion, vorbim despre o altă sumă. Am cerut un control ANAF și un audit”, a declarat Radu Birlică, directorul de marketing al echipei Concordia Chiajna. 

 

Eu sunt rudă cu patronul de la Alexandrion Grup și am fost consultantul acestuia în aceste negocieri. Am intermediat discuția între cei de la Alexandrion și patronul U Cluj”, a mai precizat Birlică.

 

Acesta a mai spus că ”datoriile clubului sunt mai mari decât cele vehiculate inițial de domnul Mărginean. În principiu suma pe care ar fi de acord să o plătească Alexandrion ar fi de 1,9 milioane de euro”.

 

Radu Birlică a mai precizat că șefii U Cluj trebuie să se miște repede pentru că altfel echipa va avea mari probleme financiare. ”Așteptăm să se întâmple tot repede pentru ca nu mai este timp. Vom finaliza tranzacția, dacă sunt prezentate hârtii oficiale cu datoriile clubului”, a mai precizat intermediarul tranzacției.

 

Datoriile echipei către instituțiile de stat și alte firme s-ar ridica la aproape 3 milioane de euro.

 

Radu Birlică a mai spus că el nu se va implica la U Cluj și nici Anamaria Prodan nu va ocupa o funcție la club. ”Eu am relație foarte bună cu oficialii din Chiajna și rămân acolo. Anamaria Prodan nu va fi implicată la club”, a mai spus Birlică.

 

Alexandrion Grup a mai sponsorizat echipe importante din Liga 1.

Comentarii Facebook