Cum vrea Primăria să salveze ”U” Cluj: Nimeni nu va putea să plece cu numele ”U” Cluj


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, că Primăria nu va sta cu mâinile în sân în cazul în care va exista riscul ca Universitatea Cluj să retrogradeze.

Totodată, acesta a precizat că brandul și palmaresul Univesității sunt deținute de Primărie, astfel că nimeni nu va putea pleca cu numele.

Eu mai am o speranță că se va salva. Depinde foarte mult de meciul pe care îl are în etapa aceasta. Salvarea de la retrogradare ar însemna o gură de oxigen, din punct de vedere financiar, pentru Universitatea.

Dacă va exista riscul retrogradării, atunci, practic va trebui să ne gândim, împreună cu comunitatea clujeană, să găsim o soluție pentru a salva ”U”. Partea bună este că brandul și palmaresul sunt la Primărie, astfel că nimeni nu va putea să plece cu numele ”U” Cluj”, a declarat Emil Boc la Stiri de Cluj LIVE.

Primarul a spus că în cazul în care firma ce controlează Universitatea Cluj va intra în insolvență, dacă echipa va retrograda, se va propune o colaborare între Primărie și mediul de afaceri local, pentru a reclădi echipa.

Dacă acea firmă va intra în insolvență după retrogradarea echipei va trebui să facem un parteneriat cu mediul de afaceri clujean, să vină fiecare și să pună câte o sumă mică de bani, cu care să reclădim echipa”, a mai precizat Boc.

Comentarii Facebook