Cum vrea Primăria să salveze ”U” Cluj după ce intră în faliment



Primăria este pregătită să salveze echipa Universitatea Cluj, anunță Emil Boc, dacă societatea comercială care conduce acum clubul de fotbal va intra în insolvență.

Acesta a precizat că în cazul în care clubul va intra în faliment, primăria va demara un proiect comunitar, prin care să reclădească echipa de la 0, cel mai probabil fiind nevoiți să înceapă din Liga a IV-a.

Săptămâna aceasta va fi probabil ultimul termen la Botoșani, unde se va pronunța probabil falimentul, dacă nu apare între timp un investitor care să garanteze plata unor restanțe financiare. În cazul în care se va pronunța falimentul clubului de fotbal, ca societate comercială, suntem pregătiți să pornim un proiect comunitar, apolitic, de la 0, cel mai probabil din Liga a IV-a, cu Primăria pilon central și care să reclădească spiritul Universității și să asigure continuarea lui ”U” Cluj, indiferent de ce se va întâmpla în partea comercială”, a declarat Emil Boc.

””U” Cluj nu va muri niciodată, pentru că brandul este public, aparține primăriei, și noi vom construi o structură de la 0, un club sportiv de drept public, cu trei asociați, care să fie un proiect comunitar, fără implicații politice și care să dea șansa Universității să revină acolo unde îi este locul, în prima ligă a fotbalului românesc”, a mai precizat primarul.

Comentarii Facebook