Cum s-a întâmplat accidentul lui Michael Schumacher. Managerul pilotului spune adevărul



Managerul fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, Sabine Kehm, a vorbit în cadrul unui interviu despre starea de sănătate a acestuia dar și despre cum a avut loc accidentul care l-a băgat în comă.

"Nu sunt informatii noi. Michael e inca in starea de recuperare. E o perioada lunga, dar am invatat sa avem rabdare pentru ca asa ceva dureaza foarte mult timp. Multe din zvonurile din ultimele saptamani s-au dovedit a fi eronate. Doar informatiile de la noi, de la doctori, de la spital pot fi considerate valide.

Nu vreau sa intru in detalii, sunt semne ca isi va reveni. Incercam sa protejam intimitatea familiei si intimitatea lui Michael. E extrem de dificil de inteles. Mai mult pentru familie decat pentru mine. E greu sa intelegi cum un om care a supravietuit din situatii mai periculoase timp de 20 de ani s-a accidentat intr-o situatie banala. E foarte greu de inteles”, a declarat Sabine Kehm pentru RTL, citat de sport.ro.

Kehm spune că fostul pilot nu era într-o zonă periculoasă în momentul accidentului, pe stânci, cum se zvonea, ci era o zonă obișnuită.

Era la ski normal. Cobora pe o partie obisnuita. Nu era in afara partiei, asa cum s-a zis, nu a coborat in zone periculoase, pe stanci, era pe zona obisnuita de ski. El a skiat tot timpul pe marginea partiei, cateodata chiar la limita, dar uneori este gresit pentru ca acolo zapada este proaspata. S-a lovit de o stanca, acoperita de zapada proaspata. Era la viteza normala de coborare, s-a lovit de stanca si a fost aruncat in alta stanca.

Mesajele oamenilor ajuta mult. Energia pozitiva ajuta, il ajuta pe Michael, ii ajuta familia. E foarte dificil pentru familia lui. Ei trebuie sa fie incredibil de puternici acum. Au nevoie de curaj si sa fie uniti in aceste momente pentru el. Michael merita respect, mult respect", a mai spus Sabine Kehm.

Comentarii Facebook