Cum mint italienii pentru a ieși din casă. La fel va fi și în România?


Italienii mai au voie să iasă din casă doar pentru a merge la supermarket sau la serviciu sau pentru a-şi plimba animalele de companie.

Fotbalistul Alejandro Gomez, cunoscut de mulţi drept ”Papu”, spune că regulile sunt încălcate frecvent.

Încă este lume pe străzi. Sunt cei care ies la alergat, cei care merg în parc să facă exerciţii, cei care îşi plimbă câinii şi stau câte o oră afară pentru că se plictisesc acasă şi mai sunt cei care mint că se duc la supermarket.

Eu nu ies la alergat, deşi sunt sportiv şi asta este natura meseriei mele", a declarat Alejandro "Papu" Gomez, într-un interviu acordat publicaţiei Ole, din ţara natală, Argentina, informează eurosport.co.uk.

Cred că a existat multă lipsă de informaţie la început şi cu toţii am luat-o foarte uşor. Am crezut că e doar o altă gripă, un virus ca toate celelalte care apar pe timpul iernii, aşa că am continuat să ducem o viaţă normală.

Ieri, militarii au venit să ia sicriele cu morţii şi să meargă să-i incinereze în alte părţi, pentru că nu mai e loc în cimitirele de aici. Este incredibil! În fiecare zi mă trezesc să mă uit la ştiri şi mereu veştile sunt proaste”, a mai declarat Papu Gomez.

Foto: Getty Images

Comentarii Facebook