CTP visează frumos: Ce s-ar fi întâmplat cu Simona Halep dacă jucau Şarapova şi Serena Williams

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a încercat să analizeze ce s-ar fi întâmplat dacă Simona Halep ar fi jucat la Roland Garros și cu marile ei adversare.

 

Așa cum speram, după asaltul Svitolinei, Simona a rezistat din nou sub foc. A alergat ca mișcată cu un cursor pe ecran, întinzându-și la maximum corpul pentru a retrimite ștachiile și bastârcile expediate în serie de această shotmaker pursânge, plesnitoarea Plíšková. Uriașa cehoaică a tras asupra Simonei din toate pozițiile fără s-o poată doborî, căci fizic și psihic Simona Halep e acum un Hopa Mitică, nu se sparge , nu se strică, și-n picioare se ridică.

 

Aș vrea să citească aceste cuvinte ale numărului 3 mondial toți cei care chibițează veninos că Simona a avut „culoar”, a avut noroc, că n-au fost Serena și Sharapova ș.a.m.d.. Le comunic pafariștilor că pe tabloul de la Roland Garros au fost prezente, cu excepția lui S. Williams, toate jucătoarele din Top 10 mondial, în cap cu nr. 1 Angelique Kerber și campioana en-titre, Garbine Muguruza.

 

Sharapova? E absentă deoarece a fost suspendată pentru dopaj. Haterește vorbind, aș putea să zic și eu că rusoaica a învins-o pe Simona cu 3 ani în urmă, în finala RG, fiind drogată și beneficiind de o greșeală de arbitraj în momentul decisiv...

 

Serena? Iarăși, zic, dacă juca, de unde rezultă că era exclus să îi mai dea Simona un 6-0, 6-3, cum i-a mai dat?...

 

Cred că Simona trebuie să-și acopere ochii și să-și astupe urechile în aceste ore. Să nu dea voie nimănui să-i clatine mentalul monumental pe care și l-a construit cu atâta trudă, lucrând asupra ei înseși.

 

Căci și în marea finală de mâine, bătălia decisivă o va da Simona cu sine", a postat Cristian Tudor Popescu, pe republica.ro.

Comentarii Facebook