CTP a văzut TENIS spectacol la Cluj. Ce propunere i-a făcut lui Ion Țiriac

 

Simona Halep a câștigat la Cluj meciurile cu Viktorija Golubic și Patty Schnyder, iar Irina Begu a învins-o pe Timea Bacszinsky. Spectacolul din public l-a impresionat pe CTP.

 

Aproape că aș spune că n-am văzut la București, de-a lungul anilor, un public atât de cald, atât de implicat, de entuziast, cum este publicul de la Cluj și de aceea i-aș face o sugestie lui Ion Țiriac: să își mute turneul, cel care se desfășoară acum la Budapesta, Open-ul României, și care nu se mai poate desfășura acum în București pe Arenele BNR din motivele știute, i-aș sugera lui Ion Țiriac să discute cu autoritățile locale, cu Primăria Clujului și să organizeze Open-ul României la Cluj. Cred că merită Clujul asta și merităm noi toți, iubitorii de tenisului din România, să avem din nou atât Openul României, cât și turneul WTA care s-a organizat la București în ultimii ani în niște condiții improprii, uneori triste, să fie mutat și el la Cluj! Să facem capitala tenisului românesc la Cluj, dacă Bucureștiul nu e în stare!”, a declarat jurnalistul la Digi24.

 

Cristian Tudor Popescu crede că nu e nicio surpriză în faptul că România a câștigat competiția cu Elveția, pentru că Simona Halep a întâlnit două jucătoare cu mult sub nivelul ei, iar Timea Bacsinszky, adversara Irinei Begu, a fost într-o stare fizică modestă.

 

România a învins Elveția: Noi suntem români, aici pe veci stăpâni a răsunat la Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook