Cristian Tudor Popescu crede că Simona Halep va avea probleme

 

Simona Halep s-a retras de la Moscova, iar CTP crede că Simona Halep nu are nicio şansă la Turneul Campioanelor.

 

Am încercat tot ce am putut pentru a fi în formă, am vrut cu adevărat să joc aici la Moscova, dar, din păcate, problemele la coloană îmi provoacă încă durere şi nu vreau să îmi asum niciun risc inutil.

 

Deşi este dezamăgitor, ştiu că este important să îmi pun pe primul loc sănătatea. Mi-am petrecut câteva zile minunate aici la Moscova şi le doresc tuturor succes la acest turneu”, a anunţat Simona Halep.

 

Eu o sfătuiam să nu joace la Moscova. Eram de părere că ar fi bine să nu joace şi să-şi orienteze programul de recuperare în funcţie de Turneul Campioanelor. Nu a procedat aşa, a încercat să se recupereze rapid, pentru a juca la Moscova, şi iată că nu s-a putut.

 

Această afecţiune, hernia de disc, e foarte păcătoasă. Azi poţi juca intens, fără să ai nimic, nicio jenă, nicio durere, iar a doua zi să te trezeşti înţepenit de durere. E clar că ea simte că nu poate duce nişte meciuri oficiale la nivel înalt, dar acum lucrurile stau chiar mai rău decât după Beijing. A forţat şi acum perioada de recuperare se va prelungi.

 

În plus, la Turneul Campioanelor nu ai nicio şansă să joci cu o adversară care să fie plăcută, toate meciurile sunt tari, cu adversare puternice. Simona a jucat foarte puţine meciuri de turneu în ultimele 3 luni, iar ultimul ei meci cu o jucătoare din Top 10 a fost acum mult timp. Şansele ei de a face faţă, chiar dacă se recuperează până atunci, sunt minime. Nu are rost să se mai gândească la Turneul Campioanelor", a spus Cristian Tudor Popescu la TV Digi24.

Comentarii Facebook