Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj? Balaj: „Normal că și-ar dori să plece într-un campionat mai important”


Cristi Manea, 26 de ani, de 5 ori campion alături de CFR Cluj, a intrat în ultimele 6 luni de contract. Președintele lui CFR Cluj, a transmis la GSP Live că între fundașul dreapta Cristi Manea și clubul din Gruia există un acord verbal pentru prelungirea contractului.

Manea are dreptul să negocieze cu orice club în vederea unui transfer gratuit din vară, însă în pole-position pentru a-i obține semnătura este CFR Cluj, actuala lui echipă.

„Are contract până în vară, i s-a propus prelungirea. Există o înțelegere verbală, dar nu s-a parafat încă. După cum vedeți, joacă. Patronul a vorbit cu el, rămâne de văzut…

Nu este o prioritate acest lucru, noi ne-am exprimat intenția, eu sper să semneze, ar fi benefic pentru el, liniștea lui, pentru club și echipa națională. Este un jucător important, alături de care s-au cucerit trofee. Și clubul i-a oferit foarte multe lui Manea.

Normal că și-ar dori să plece într-un campionat mai important, să aibă un contract mai bun. Orice jucător își dorește asta, noi nu putem decât să-l sprijinim în acest sens. Soluții există”, a transmis președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj. 

Comentarii Facebook