Cristi Borcea: Sunt de acord cu Paszkany doar intr-un singur punct, acela ca ar trebui ca DNA sa intervina din nou in fotbal

Presedintele executiv de la Dinamo, Cristi Borcea, respinge acuzatiile aduse de Arpad Paszkany, care a crede ca arbitrii fac jocurile pentru Dinamo.

 

"Nu stiu de ce ne acuza ei pentru eliminarea lui Traore. Dinamo merge la victorie peste tot si tuturor le este frica de noi, de aia ne acuza acum. Sunt de acord cu Paszkany doar intr-un singur punct, acela ca ar trebui ca DNA sa intervina din nou in fotbal", a declarat Cristi Borcea la Sport.ro.

 

Paszkany a cerut implicarea "organelor statului" in fotbal, dupa ce a acuzat arbitrul Istvan Kovacs de vicierea rezultatului in partida Otelul-CFR. Finantatorul CFR sustine ca golul lui Traore a fost regulamentar si ca acordarea celui de-al doilea cartonas galben pentru atacantul clujean a fost nedreapta. Dupa eliminarea usoara din meciul de sambata, Traore va fi suspendat etapa viitoare, exact cand CFR va intalni echipa Dinamo Bucuresti.

 

"Daca domnul Paszkany a declarat ca DNA trebuie sa intervina din nou in fotbalul romanesc, sa vina procurorii sa-l ia si sa vada ce are de spus", a spus Nicolae Badea la Sport.ro. Oficialul de la Dinamo sustine ca si "cainii" au fost defavorizati de multe ori de arbitraj.

Comentarii Facebook