Cristi Borcea și Ioan Becali au făcut ”spectacol” în tribunal: ”Mă confunda lumea cu Robert de Niro”



Cristi Borcea și Ioan Becali au dat un adevărat ”spectacol” în fața judecătorilor de la Curtea de Apel, în timpul celui mai recent termen din ”Dosarul Transferurilor”.

Fostul acționar al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că obiectivul clubului era să obţină sume importante din vânzarea de jucători.

"I-am fi vândut şi lui Osama Bin Laden!", a precizat Borcea, stârnind reacţia ironică a impresarului Ioan Becali: "Ce e asta, doamna judecătoare!? Eu nu am avut relaţii cu Bin Laden!", informează realitatea.net.

"Lista de transferuri era stabilită de antrenor. El făcea propunerile (n.r. în legătură cu jucătorii care puteau pleca şi posibilele veniri), iar eu, împreună cu Nicolae Badea, stabileam sumele pe care urma să le cerem", a mai spus Borcea.

Managerul sportiv Ioan Becali a fost chiar avertizat de judecătoare că "distruge solemnitatea şedinţei", însă a stârnit hotote de râs în sală cu replica sa: "Doamnă, aşa sunt eu... Am fost confundat în trecut cu Robert de Niro... Fugea lumea prin aeroport după mine!".

Becali susține că a descoperit abia după începerea anchetei care au fost sumele reale în cazul unor jucători, dând drept exemplu transferul lui Ionel Ganea la VfB Stuttgart: "Am vrut să îl strâng de gât pe Johan Versluis (n.r. - directorul firmei Phoenix BV) când am aflat care erau sumele reale de transfer. În România au ajuns mult mai puţini bani. Transferul lui Ganea la Stuttgart dovedeşte că firma respectivă avea relaţii în acel club şi a "întins tava"", a declarat Ioan Becali, după care, rugat fiind să explice la ce se referă când spune "a întins tava", a răspuns: "Adică au dat bani în stânga şi în dreapta!".

Comentarii Facebook