Cozmin Gușă vrea să ducă ”U” Cluj în top:”Nu mă interesează decât locul 1”



Potențialul investitor la ”U” Cluj, Cozmin Gusă, susţine că verifică datele referitoare la situţia administrativ-financiară a clubului, pentru a putea vorbi despre angajarea unei sume pentru preluarea acesteia. Gușă a spus deja care sunt obiectivele vizate pentru Șepcile Roșii.


"Suma iniţială este mai puţin importantă. Ce este important este suma angajată pentru ca Universitatea să facă performanţă la un nivel superior şi mă refer aici la ieşirea în Europa, la câştigarea de campionate şi cred că nu aş avea vreo problemă să mobilizez sumele de bani necesare sau parteneriatele necesare pentru aşa ceva... Echipa nu poate decât să aibă un destin european, altfel vorbim degeaba. Eu nu investesc şi nu am investit niciodată la vreo echipă, vezi exemplele FC Naţional sau Poli Timişoara, pentru ca să nu contez. Nu mă interesează decât locul 1, întotdeauna”, a declarat Cozmin Guşă, conform provincianews.ro.

"Scopul meu nu este să parvin în politică sau în jocul de putere prin echipa de fotbal, ca alţi patroni din fotbalul românesc. Eu vreau să investesc cu folos şi cu satisfacţie şi cu nostalgie, la una dintre echipele pe care le-am iubit. Nu au fost decât trei echipe în toată viaţa mea, vă fac o mărturisire, care s-au numit Universitatea Craiova, Universitatea Cluj şi Poli Timişoara", a mai afirmat Guşă.

Fostul politician a mai discutat și despre Arpad Paszkany, patronul CFR: "Nu e niciun challenge cu Paszkany şi nici Paszkany nu poate să discute de vreun meci cu mine la acest nivel. Paszkany trebuie să îşi vadă de CFR-ul dânsului. Interesul meu este mult mai larg, eu nu doresc să mă implic singur la U. Eu doresc să mă implic alături de nişte oameni care iubesc Transilvania, iubesc ceea ce a însemnat U în istoria fotbalului românesc şi care fac un demers pozitiv. Paszkany a făcut întotdeauna un demers negativ".


Sursa: realitatea.net



Comentarii Facebook