Cote pariuri România - Franța, ce șanse avem?(P)



Partida de debut de la Euro 2016, România – Franța, va fi probabil unul dintre cele mai vizionate evenimente sportive ale anului. Formula de start a României nu este încă decisă, însă milioanele de selecționeri de la noi din țară și-au exprimat opinia pe diversele platforme de socializare.

Cota pentru un succes al României, la pariuri, în meciul cu Franța, este în acest moment 11.00.

Cote la top case de pariuri online:

 



Pariază acum pe victoria României în meciul cu Franța la Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015), la o cotă de 11 și accesează cele mai bune bonusuri oferite în exclusivitate prin comunitatea pariorilor online din România, PariuriX.com!

Zilele trec și oamenii trec și ei. Doctorul Pompiliu Popescu a fost înlăturat de la echipa națională și anunță că Anghel Iordănescu va abandona corabia după Campionatul European de Fotbal, Euro 2016. Căpitanul Răzvan Raț va fi prezent, de asemenea, la ultimul său turneu final în tricoul naționalei. În aceeași situație se află și Lucian Sânmărtean, Ovidiu Hoban sau Mihai Pintili.

Specialiștii din comunitatea pariorilor din România vor actualiza constant paginile dedicate prestigiosului turneu final din această vară. Vă recomand să accesați pagina de știri, Franța vs România, pentru a fi la curent cu ultimele vești legate de echipele implicate în lupta pentru Euro 2016 și în special, pentru a nu rata nici o informație esențială despre parcursul și șansele reprezentativei noastre.

Echipa fanilor

Gazeta Sporturilor a pus la dispoziția suporterilor o platformă online pe care fiecare utilizator putea vota formula preferată de joc. Peste 50.000 de microbiști și-au exprimat părerea pe parcursul celor 3 săptămâni în care această campanie a rulat.

 



Cei mai mulți dintre fani au mers pe sistemul deja clasic al naționalei, 4-2-3-1. Acest modul a fost folosit în cel puțin ultimele două campanii, atât de către Anghel Iordănescu, cât și de Victor Pițurcă.

Portari

Ciprian Tătărușanu este al doilea cel mai selecționat jucător din lot. Portarul Fiorentinei a ajuns la maturitate și este văzut ca un lider adevărat. Pantilimon și Silviu Lung jr. au fost aleși numai de către 16% dintre votanți, fapt ce arată încrederea deosebită de care se bucură fostul stelist.

Cristian Bălgrădean și Eduard Stăncioiu nu au fost incluși nici măcăr în 1% dintre formulele alese de microbiști.

Fundași centrali

Chiricheș a fost cel mai votat jucător (85%) și acest lucru nu ar trebui să ne mire deloc. Dragoș Grigore, actualul jucător al formației din Qatar, Al Sailiya, completează cuplul de fundași centrali ales de suporteri.

Tamaș, Găman și Moți sunt următoarele variante preferate de către fani. Interesant este faptul că 4 dintre cei 5 cei mai votați fundași centrali sunt foști dinamoviști, în condițiile în care, fundașul și totodată jucătorul preferat al suporterilor este un fost stelist.

Fundași de bandă

Al doilea cel mai votat jucător de câmp al naționalei este tot un fundaș, și anume Cristian Săpunaru. Despre fostul câștigător al Cupei UEFA se pot spune multe, însă cel mai probabil, determinarea de care a dat dovadă cel mai polivalent jucător român a fost principalul motiv care i-a determinat pe fani să-l voteze.

Alex Mățel, fundașul de bandă dreaptă al celor de la Dinamo Zagreb, a fost ales de un sfert dintre microbiști pentru postul câștigat cu autoritate de Săpunaru. Nu este însă exclus nici să-i vedem pe cei doi pe teren în același timp, întrucât fostul rapidist a evoluat ca mijlocaș central în marea majoritate a meciurilor echipei sale de club, Pandurii Târgu Jiu.

Căpitanul Răzvan Raț a fost preferatul suporterilor pentru postul de fundaș stânga, chiar dacă sezonul acestuia a fost plin de accidentări și condiția sa fizică este pusă sub semnul întrebării.

Mijlocași centrali

Mihai Pintili și Lucian Sânmărtean se regăsesc în primul 11 desemnat de cei mai mulți dintre fani, pe cele două posturi de mijlocași centrali retrași. Ovidiu Hoban a primit numai cu 5% mai puține voturi decât magicianul Sânmărtean. Acest lucru indică totuși că părerile sunt destul de împărțite în ceea ce privește o abordare mai mult sau mai puțin ofensivă.

Nicolae Stanciu este al treilea cel mai votat jucător din întregul lot. Mijlocașul stelei pare să fie cel mai potrivit pentru postul de playmaker avansat. Alternativele pentru această poziție ar putea fi: Alexandru Maxim, Raul Rusescu, Alexandru Chipciu sau de ce nu, Lucian Sânmărtean.

Mijlocași de bandă

Extremele preferate ale suporterilor sunt Gabriel Torje și Adrian Popa. Surprinzător este faptul că Alexandru Maxim nu a prins primul 11 al tricolorilor. Mijlocașul lui Stuttgart a primit cu 10% mai puține voturi decât extrema stelei.

Nici Bogdan Stancu, un alt obișnuit al naționalei, nu a fost deloc pe gustul suporterilor. 90% dintre votanți nu l-au inclus pe fostul stelist în formula de start. Însă acest lucru probabil că se datorează și faptului că Stancu nu putea fi desemnat decât pentru postul de atacant central. Este bine-cunoscut faptul că Motanul a fost folosit la echipa națională, de cele mai multe ori, în flancul stâng.

Atacanți

Probabil cel mai neașteptat rezultat este reprezentat de alegerea suporterilor pentru postul de vârf împins. Denis Alibec a fost prezent în jumătate dintre echipele de start propuse de suporteri. Chiar dacă tocmai a câștigat titlul de campion al Ligii 1, într-u sezon în care a marcat numai puțin de 16 goluri în întrecerea internă, vorbim despre un jucător care nu a prins nici măcăr 30 de minute în tricoul României până în acest moment.

Golgeterul acestei ediții de campionat nu pare să fie nici pe placul suporterilor, dar nici pe placul selecționerului. Ioan Hora a marcat 19 goluri în acest sezon pentru Pandurii Târgu Jiu, cu care și-a ajutat echipă să prindă ultimul loc al podiumului, care garantează un loc în calificările pentru Europa League.

Florin Andone și Claudiu Keșeru sunt următorii cei mai aleși atacanți după Alibec. Atacantul Cordobei a înscris 18 goluri în acest sezon de Segunda Division și mai are de jucat câteva meciuri pentru echipa sa, care se luptă să prindă un loc de play-off.

Keșeru este foarte aproape de câștigarea titlului cu Ludogorets, dar în același timp, fostul stelist are șanse și la titlul de golgeter al Bulgariei. Martin Kamburov este actualul lider al topului marcatorilor, cu 15 reușite, cu una mai mult decât Keșeru (14).

Calculul șanselor

România are șanse mari să treacă de grupe, mai ales dacă ne gândim că și locul 3 poate duce echipele în șaisprezecimi. Dacă îi vom încurca pe francezi, va trebui doar sa luăm și cele 3 puncte în meciul cu Albania pentru a trece mai departe. Însă cei mai optimiști dintre fani cred chiar într-o victorie în meciul de debut al turneului final, deoarece actuala generație pare să fie mult mai concentrată pe fotbal decât precedenta – despre care se vorbea mai mult în presa de scandal.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016


Comentarii Facebook