Miercuri 24 Aprilie

Cornel Dinu după CFR CLUJ - FCSB 0-0: ”Dan Petrescu e un ciugulitor disperat!”


CFR Cluj și FCSB au practicat un non-fotbal în duelul de duminică seara, scos 0-0, cu toate că toată suflarea microbistă aștepta confruntarea. 

Cornel Dinu a vorbit în termeni foarte duri despre jocul practicat de cele două echipe. 

N-avea cum să ne ia somnul. Suferim când vedem astfel de chinuri ale fotbalului. S-a ajuns la mascarada asta. Râdem, glumim și spunem că mergem mai departe. E dureros ce se întâmplă în fotbal pentru că exact asta se întâmplă și cu societatea. Se reflectă în toate domeniile, inclusiv în fotbal. 

E înfiorător! Sunt două echipe care vor să joace în Europa, să ia bani, dar chinuie fotbalul. Singurele așa zise faze de poartă au fost niște întâmplări. Nu se intră în careu. 

Niște defensive cinice, mingi aruncate la întâmplare. E dramatic. Nu se uită și ei la ce se joacă în lume? Ce să mai zic de antrenori. Te uiți la săracul Teja, nu are nicio treabă cu dârzenia machedonilor. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat. A avut doar două faze întâmplătoare. El a fost un jucător bun, acum nu îl înțeleg.

Mi-a rămas pe retină o imagini din tinerețe, de acum 30 de ani, citeam Căderea Constantinopolului. Era o scenă teribilă: o întâlnire între Gingis-Han cocoșat și Timur Lenk șchiop.  Ziceau: «Uite, mă, cum a ajuns lumea asta. Un cocoșast și un chior o conduc»”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.  

Comentarii Facebook