Cori Gramescu vine la Gimmy, in Cluj, in acest week-end FOTO

 

In 26 - 27 noiembrie 2011, Clubul de sport si dans GIMMY o aduce la Cluj-Napoca pe Cori Gramescu, in cadrul unui weekend de miscare, sanatate si buna-dispozitie.

 

Lansarea oficiala a tehnicii Ultimate Pilates by Cori Gramescu a avut loc la inceputul lunii septembrie la Bucuresti, printr-o campanie in media nationala si prin promovarea la Wellfit 2011, cel mai mare targ de fitness din Romania.


Cori Gramescu sustine pentru toti clujenii, sambata, 26 noiembrie, ora 18, o demonstratie sportiva in Polus Center Cluj (zona food-court), prin care lanseaza oficial metoda Ultimate Pilates la Cluj-Napoca. Aceasta metoda de Pilates va putea fi practicata in oras doar la Club GIMMY, alaturi de instructori pregatiti de Cori.

 

Duminica, 27 noiembrie, toti clujenii care doresc sa faca sport de calitate vor avea ocazia sa lucreze 3 ore alaturi de cea mai cunoscuta antrenoare a vedetelor din
Romania. Cori va preda la Club GIMMY Polus 3 cursuri speciale: Ultimate Pilates, Piloxing si Tae Bo.

 

Accesul la aceste cursuri este liber pentru toti cei care doresc sa participe, dar pe baza programarilor telefonice si in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre programari pe www.gimmy.ro

 

Despre Cori Gramescu

Pasiunea pentru sport a lui Cori Gramescu s-a nascut din necesitatea luptei cu surplusul de greutate. Dupa ce a slabit 40 de kilograme in urma antrenamentelor, pe parcursul unui an si jumatate, Cori Gramescu si-a abandonat jobul de functionar bancar si s-a implicat activ in dezvoltarea pietei de fitness din Bucuresti.

 

In anul 2005, lanseaza primul studio de fitness feminin, cu programe create exclusiv pentru femei- Lady Fit Gym. Cori a devenit primul trainer roman care a promovat intensiv in mass media metoda Pilates si, realizand limitarile la care aceasta metoda este supusa in piata romaneasca de fitness, a inceput dezvoltarea unei metode personale, adaptata cerintelor unei piete dinamice, orientata spre rezultate si siguranta. In 2007 a obtinut certificarea ca Personal Trainer de la American Council on Exercise si a continuat sa dezvolte noi programe de antrenament, profund originale.

 


Cori a realizat si promovat primul DVD de antrenament de Pilates de pe piata romaneasca, primul dintr-o serie de 5 programe de antrenament pentru acasa. Cori a promovat in mass media nationala beneficiile oferite de Pilates si apopularizat antrenamentele de grup, cu greutatea corpului, ca o alternativa mai placuta si mai eficienta la exercitiile cu greutati si clasicele aparate cardio. Pana in anul 2011, Cori a antrenat peste 6.500 de cliente si a devenit antrenorulpersonal al catorva celebritati locale, precum Raluca Lazarut, Roxana Ionescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi sau Dragos Bucurenci.

 

Cel mai important aspect al anului este insa lansarea primei scoli de Pilates din Romania, sub marca inregistrata Ultimate Pilates by Cori Gramescu.  Ultimate Pilates este o abordare noua, profund originala, a exercitiilor clasice de pilates, metoda este dezvoltata de Cori Gramescu si vine sa incununeze activitatea ei in domeniul sportului pentru amatori si a orelor de antrenament in grup.

 


Ultimate Pilates este singura disciplina de Pilates creata vreodata de un instructor din Romania, iar aceasta  combina principiile de baza din Pilates cu concepte moderne de antrenament, cum ar fi result-oriented training, barefoot training, posture&balance training si exercise blocks.

 


De asemenea, aceasta este singura metoda de Pilates dezvoltata pentru a fi predata grupurilor mari si care garanteaza rezultate vizibile in doar 3 saptamani de la inceperea practicarii ei, fiind alegerea perfecta pentru cei care doresc rezultate rapide.

 


ULTIMATE PILATES introduce barefoot training (antrenamentul in picioarele goale) ca prima optiune de antrenament, in fata utilizarii pantofilor de sport obisnuiti, intrucat este esential sa intaresti muschii talpii, ca baza sanatoasa a structurii scheletice, functiilor sistemului muscular si calitatea miscarilor.

 

 

Comentarii Facebook