Duminica 28 Aprilie

Conducerea Universității Cluj dezminte zvonurile, privind revenirea lui Neagoe la alb-negri: ,,Nu se pune problema să revină"


După demiterea lui Eugen Neagoe de la Universitatea Craiova, unele publicații centrale au vehiculat ideea că Neagoe ar putea reveni pe scaunul de antrenor la Universitatea Cluj, în pofida despărțirii scandaloase. Președintele ,,U” Cluj, Radu Constantea, spune că această variantă nu a fost luată în calcul, iar multe subiecte intens discutate nu au avut nicio legătură cu realitatea.

,,Nu se pune problema să revină Eugen Neagoe. Nu luăm în calcul această variantă. În altă ordine de idei, am văzut multe articole despre Universitatea Cluj, în ultima perioadă, despre alte subiecte, care nu au avut nicio legătură cu realitatea.

Suntem un club care are în continuare ca obiectiv locurile 7-9, nu ne-am impus play-off-ul și în niciun caz nu putem vorbi de un nivel de salarizare comparativ cu echipele din play-off.

Eu cred că am fi total neprofesioniști să facem o analiză după două etape. E clar că nu au fost rezultatele la care ne așteptam, dar n-am putea face o analiză într-o perioadă atât de scurtă.

Am văzut anumite opinii în presa centrală și vreau să spun că există în cadrul clubului foști jucători în funcții importante, precum Szilagyi sau Giurgiu. Așteptăm în continuare foști jucători, oameni care ne pot ajuta, să vină alături de noi. Inclusiv în funcția de președinte, dacă dorește cineva și crede că poate ajuta, îl aștept. Nu ținem locul blocat, dacă sunt oameni din Cluj care vor și pot să ajute Universitatea.

E o presiune creată artificial pe club. Am încercat să creștem nivelul, dar nu am impus obiective pe care nu le putem realiza. Am creat un obiectiv în raport cu investițiile și nivelul salarial. Am creat acest proiect din nevoia ca „U” Cluj, care intrase în faliment, să poată să revină.

Dacă este cineva în Cluj care își dorește să vină la club îl așteptăm inclusiv în funcția de președinte, pentru a nu crea tensiune suplimentară. Am fost la acest club din liga a IV-a, am creat un buget și o stabilitate financiară. Mai mult de atât nu pot face. Îi învităm pe cei care pot să facă lucrurile mai bine să vină.

Nu, nu vreau să plec neapărat, dar și mâine dacă vine cineva și consideră că poate gestiona mai bine situația sunt dispus să îi las locul. Nu mi-am propus un scop în viață din a fi președinte la „U” Cluj. A fost o idee de-a mea și a altor oameni de a duce mai departe această echipă. Dar dacă lumea este nemulțumită nu e nici o problemă", a declarat Radu Constantea pentru Prosport.

Comentarii Facebook