Conducerea lui CFR Cluj explică rezultatele slabe din Europa: „Ce a găsit Dan Petrescu nu a fost pe placul lui”


Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre situația echipei și lipsa rezultatelor în grupa din Conference League.

Cu două meciuri rămase de jucat, CFR este ultima în grupă, cu un punct, iar Bogdan Mara explică de ce Dan Petrescu nu a avut încă rezultatele așteptate.

Bogdan Mara explică rezultatele slabe ale CFR-ului din Conference League: „Ce a găsit Dan Petrescu nu a fost pe placul lui”

E o victorie importantă, mai ales că noi nu câștigam după pauza competițională. Am reușit o victorie care ne ajută la moral înainte de meciul din Conference League. Cu două victorii putem merge mai departe. Vom juca de la egal la egal cu Randers și sperăm să luăm punctele.

Problema e mai complicată. A fost un an atipic la CFR, cu multe schimbări. Am început campania cu un alt manager și un alt antrenor și s-a continuat cu noi. Fiecare are idei diferite, iar acum echipa nu arată așa cum ne dorim și cum vrem să arate în viitor.

Dan Petrescu asigură rezultate când e la o echipă de la început, când face pregătirea cum vrea și când construiește lotul pe placul lui. Din păcate, acum nu a fost așa.

A venit pe parcurs. Ce a găsit nu e ceea ce și-a dorit. El a avut rezultate când a venit la început, înainte de pregătire, a creat lotul cum a vrut și a făcut el pregătirea. 

Dan a venit de două luni, iar în iarnă va face pregătirea așa cum știe și va duce jucătorii la un nivel înalt. Acum, echipa arată mai bine din punct de vedere fizic. Cifrele ne spun că aleargă mai bine ca înainte Dar e nevoie de o pregătire și de întărirea lotului”, a spus Bogdan Mara la Pro X.

Întrebat dacă CFR Cluj îl lasă pe Dan Petrescu la naționala României, Mara a răspuns categoric: „Din păcate pentru România, nu! Vrem ca el să ajungă la națională, merită, dar nu acum. Are un proiect frumos și important la CFR Cluj. Ne bazăm 100% pe el”.


Comentarii Facebook