Conducerea LPF neagă faptul că mandatul lui Iorgulescu ar fi invalid



Reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal neagă informațiile apărute recent, conform cărora mandatul lui Gino Iorgulescu a fost declarat invalid de către Curtea de Apel București.

Liga Profesionista de Fotbal este neplacut surprinsa de campania derulata in ultimele zile de o parte a mass-media in legatura cu o presupusa invalidare a mandatului preşedintelui Gino Iorgulescu, ca urmare a pronuntarii de catre Curtea de Apel Bucuresti a unei asa-zise hotarari definitive de invalidare a alegerilor din data de 14 noiembrie 2013.

Precizam ca aceasta problematica a fost pe deplin lamurita inca din data de 10.04.2014, motiv pentru care punem aceste incercari de intoxicare a opiniei publice fie pe seama ignorantei, fie pe cea a relei credinte a unora dintre cei implicati in fenomenul fotbalistic.

Pentru a inlatura odata pentru totdeauna orice confuzie pe aceasta tema, reiteram faptul ca, incepand cu data de 14 noiembrie 2013, Gino Iorgulescu este presedintele LPF si ca mandatul acestuia este intrutotul valid, iar documentele semnate de domnia sa, în calitate de preşedinte LPF, au forta juridica deplina”, se arată într-un comunicat oficial LPF.

recent, fostul președinte al Ligii, Dumitru Dragomir, a afirmat faptul că desemnarea lui Gino Iorgulescu în funcția de președinte LPF a fost declarată invalidă de către Curtea de Apel București.

Tribunalul a dat o decizie irevocabilă, prin urmare orice decizie s-a luat până acum este nulă de drept. Toate deciziile sunt nule sau trebuie întărite de semnatura mea. Iar eu nu vreau să semnez", a spus Dragomir, în direct la emisiunea La Dolce Liga.

Intrebat dacă se va întoarce la Ligă, Mitică Dragomir a spus că: “O să mă întorc să fac Adunarea Generală, că așa e legal. Adunarea Generală trebuie să stabilească viitorul președinte. Asa ar trebui să se întâmple.

Comentarii Facebook