Condițiile inumane în care a jucat Simona Halep la Cluj: 90% dintre jucătoare nu ar fi intrat pe teren!



Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a dezvăluit faptul că Simona Halep a îndurat foarte mult pentru a putea juca în meciul de duminică, împotriva Petrei Kvitova, pe care a reușită să o și învingă.

Simona Halep a primit destul de multe critici după ce a pierdut partida de sâmbătă, împotriva Karolinei Pliskova, în cadrul duelului România-Cehia, disputat la Cluj-Napoca, însă șeful FRF i-a luat apărarea.

Cosac a declarat, în cadrul unei emisiuni, că a intrat în vestiar înaintea celei de-a doua partide a lui Halep din cadrul Fed Cup, iar jucătoarea era în chinuri, din cauza unei afecțiuni la degetele picioarelor. Sportiva nu putea nici măcar să meargă, însă nu a vrut să renunțe la meci, așa că a trimis pe cineva să îi cumpere o pereche de pantofi de tenis cu un număr mai mare pentru a-și putea pune bandajele.

Înaintea meciului cu Kvitova am intrat în vestiar. Nu putea să meargă. Repet, nu putea să meargă, nu să alerge. A trimis pe cineva să-i cumpere pantofi de sport cu un număr mai mare pentru a putea să-şi pună bandeje la degete. Numai ea ştie prin ce chinuri a trecut. 90% dintre sportivi nu ar fi intrat pe teren în asemenea condiţii. Îşi doreşte să joace bine şi să câştige pentru România. După primul meci, pierdut cu Pliskova, a plâns toată seara", a declarat George Cosac la ProSport LIVE.

Comentarii Facebook