Concursul de fotografie "Ioan Lespuc" si-a desemnat castigatorul: Melinda Nagy, cu o fotografie de pe stadionul Alba Iulia

Fotografia castigatoare prezinta un barbat care sta si se uita la meci din tabela de marcaj. Poza a fost desemnata castigatoare de catre un juriu compus din reprezentanti ai mediului universitar si jurnalisti, al cincilea membru al juriului fiind publicul. 322 de persoane au votat pentru cea mai buna fotografie a anului. 


"M-am uitat tot meciul la tabelă. Mi s-a părut interesant omul acela rezemat acolo, parcă era un grec, mai ales că şi culorile de pe tabelă erau alb-albastru, ca drapelul Greciei", a povestit Melinda Nagy , castigatoarea concursului "Ioan Lespuc". Ea va fi premiată vineri, în cadrul Galei Sportului Clujean, de la Hotel Stadion.


 Pe lespuc.blogspot.com puteţi vedea cum a votat fiecare jurat şi care a fost modalitatea de punctare.

 

Concursul de fotografie "Ioan Lespuc" ajuns la cea de-a cincea editie este dedicat  lui Ioan Lespuc, fost fotoreporter clujean, autor a mii de fotografii de sport, dar nu numai, pentru publicaţii precum Făclia, Gazeta Sporturilor, Mesagerul Transilvan, Transilvania Sport sau Ziarul de Cluj, între anii 1974 şi 2000. A trecut în nefiinţă în iunie 2005, la vârsta de 68 de ani.

 

Galerie Foto:

Prima fotografie este cea castigatoare. Celelalte sunt fotografii din concurs, care ne-au placut!


  

 

 

Comentarii Facebook