Miercuri 24 Aprilie

Conceicao se simte derutat. Nu înţelege inconstanța judecătorilor lui

 

Conceicao a spus că știe de ce echipa pe care o antrenează nu are constanță în joc.

 

Am observat două faze la echipă, într-un fel arătăm acasă, altfel arătăm în deplasare. La mine nu merge cu un astfel de comportament.

 

Echipa trebuie să fie constantă în evoluţii, de la joc la joc. Echipa se antrenează bine, iar în ziua jocului nu intră tot timpul la fel. Nu joacă la aceeaşi capacitate în toate jocurile. Nu înţeleg de ce. Trebuie să descoperim de ce apare acest tip de comportament. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să fim mai echilibraţi în meciuri şi în joc”, a spus Conceicao, înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

 

Universitatea Craiova este în acest moment echipa cu cea mai bună consistenţă din campionat. Este o echipă foarte echilibrată, cu jucători foarte buni din punct de vedere individual şi care traversează un moment foarte bun. Ceea ce îmi dă linişte este faptul că noi am făcut cele mai bune meciuri în acest sezon împotriva echipelor mari.

 

Trebuie să avem o atitudine bună, foarte competitivă şi să încercăm să ne facem jocul nostru combinativ. Dacă facem asta, putem să câştigăm”, a punctat lusitanul, conform prosport.ro.

 

CFR Cluj este pe locul patru, cu 16 puncte, la două puncte distanţă de liderul FCSB.

Comentarii Facebook