Comentarii „acide”, de la antrenorul CSA Steaua, pentru „U”: „Mai bine pierzi un joc așa cum l-am pierdut noi, decât să-l câștigi cum l-au câștigat ei”


Antrenorul Stelei s-a arătat foarte supărat de rezultatul derbiului disputat aseară pe Cluj Arena. Daniel Oprița consideră că echipa sa merita minim un egal, după jocul bun prestat, totuși CSA Steaua s-a ales cu scorul 0-1, în deplasarea de la Universitatea Cluj. 

O partidă pe care, cel puțin în a doua repriză, am controlat-o. Am încercat să jucăm fotbal, am avut și ghinion, contra unei echipe care s-a apărat cu toți jucătorii. Se bucură, e normal. Au luat 3 puncte. Dar, câteodată mai bine pierzi un joc așa cum l-am pierdut noi, decât să-l câștigi cum l-au câștigat ei. Jocul îmi dă speranțe pentru viitor, o echipă care a încercat să joace fotbal. Se mai întâmplă să pierdem. Însă fotbalul, când nu-l păcălești și când încerci să joci, te va răsplăti”, a declarat Daniel Oprița la Look Sport.

Tehnicianul acuză și maniera de arbitraj a „centralului” Robert Avram

O înfrângere nemeritată. Nici nu știu dacă era echitabil un egal la cum s-a jucat. Să zicem că începutul l-au avut ei. După ce am primit golul acela norocos, s-a echilibrat jocul. A doua repriză a fost în totalitate a noastră. Am dominat, am avut ocazii mari. Ce mă îngrijorează este accidentarea lui Chipirliu. N-ai voie să nu dai cel puțin galben. E o intenție, n-are treabă cu mingea. Nu știu acum cât o să stea. Să-i răspunzi unui jucător: N-am vrut eu să dau!... Aroganța asta, măcar să vorbească cu noi. A fost un arbitraj șmecheresc, a fluierat imediat, un aut, orice, să te oprească. Aroganța asta... eu îl știu pe Robert, măcar să vorbească cu tine, să spună pe un ton mai frumos. La o intrare ca aia să spui 'N-am vrut să dau, care e problema?” a spus Daniel Oprița.

Erik Lincar nu a fost mulțumit în totalitate de meci, însă apreciază determinarea jucătorilor săi

Am suferit mult și mă așteptam ca cei de la Steaua să sufere din punct de vedere fizic, dar, din păcate, în a doua repriză am văzut la mulți jucători de-ai mei că chiar sufereau pe teren și asta le-a permis lor să-și creeze situații de a marca. Recunosc superioritatea Stelei, dar, până la urmă, ce a fost important în a doua repriză a fost că nu am mai primit gol din fază fixă, ne-am apărat foarte bine, deși cred că au avut multe situații de acest fel. Îmi felicit jucătorii pentru dăruire, determinare, dar, vedeți, în acest play-off meciurile se câștigă foarte greu, sunt multe rezultate de egalitate, iar totul ține de mici detalii. Echipele sunt foarte apropiate valoric, iar, tot timpul, cele trei puncte te duc în zona în care poți să speri la mai mult”, a spus Lincar la microfonul DigiSport.

Cum arată clasamentul în play-off, după trei etape din Liga 2:

  •  Petrolul - 51p
  •  FC Hermannstadt - 48p
  • U Cluj - 47p
  • CSA Steaua - 41p
  • Concordia Chiajna - 40p
  • Unirea Slobozia - 34p

Comentarii Facebook