Clujul găzduiește în acest weekend Campionatul Mondial de Karate Fudokan! 2.000 de sportivi participăSala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduieşte, în perioada 3-5 noiembrie 2017, cea de-a 7-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Fudokan, unde sportivii români au de apărat performanţa excepţională obţinută în urmă cu doi ani la Belgrad, când țara noastră a obţinut locul 1 în clasamentul pe naţiuni.

Astfel, 2.000 de sportivi din 45 de ţări vor lupta pentru cele 900 de medalii puse în joc de organizatori la Campionatul Mondial de Karate Fudokan – Cluj 2017. Principalele contracandidate ale României în lupta pentru titlul de campioană pe naţiuni sunt Rusia, Polonia şi Slovenia.

În afara confruntărilor de pe tatami, Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj va avea şi alte momente ce vor rămâne în amintirea spectatorilor din Sala Polivalentă, printre care şi un spectacol fusion între karate şi balet.

De remarcat şi faptul că cel mai tânăr participant în competiţie este un român. Radu Ştefan Ciutacu (antrenor Camelia Vâlceanu) are doar 5 ani şi va participa la probele de Kata individual, Kihon individual şi Kihon Kumite individual. Seniorul competiţiei este un reprezentant al Germaniei, care are venerabila vârstă de 70 de ani.

Biletele sunt disponibile online pe ghidlocal.com. Un bilet pentru o zi de concurs are preţul de 12 lei, iar un „tournament pass”, abonament valabil pe toată durata competiţiei, costă 30 de lei.

Comentarii Facebook