Clujenii despre meciul U Cluj - CFR Cluj: Baiatul meu de 11 ani a inceput sa planga


Clujenii s-au impartit in doua tabere in urma derby -ului ratat de pe Cluj Arena, de marti seara. Mai sunt si unii, insa, care cer pedeapsa aspra si pentru Cadu si pentru Bornescu.

"IMI PARE RAU si eu tin cu CFR clar, dar CADU nu avea ce cauta acolo trebuie exclus din lot, BORNESCU AFARA DIN FOTBAL, jocul trebuie sa fie pe teren, CFR VA FI CAMPIOANA ORICUM si daca pierde meciul asta tot pe locul 1 vom fi, ma uitam la meci cu baiatul meu care are 11 ani a inceput sa planga. TE SUPERI NU TE SUPERI, CADU AFARA DIN LOT, BORNESCU CU CEI DOI DIN STAFUL U CARE L-AU LOVIT PE CADU AFARA DIN VIATA SPORTIVA FARA DISCUTII. CFR CAMPIONI, DAR O VREM PE TEREN NU LA MASA VERDE", a scris Florin Maier.

"Avem fotbalul dupa chipul si asemanarea conducatorilor lui, a presedintilor de cluburi... dupa chipul agramatilor becalilor, dragomirilor, miticilor, porumboilor, borcilor, walterilor, turcilor, niculailor, etc, etc, care prin atitudine si declaratii incita si inflameaza spiritele inaintea fiecarui meci important. Ati vazut patroni de cluburi, presedinti in Anglia, Spania, Germania iesind pe sticla, mediatizati asa ca la noi? Pe astia cine-i trage la raspundere pentru incitare la violenta? Cat despre galerii... ce sa mai zici, adunatura de suboameni care se comporta ca atare. Sunt oameni de 10 ori mai numerosi decat in "galerie", simpatizanti ai echipelor, care vin la stadion, isi incurajeaza echipa, se bucura, sufera alaturi de ea civilizat...astia sunt suporteri adevarati", a scris "Un clujean, nici cfr-ist, nici u-ist".

"Portarul de la u cluj ar trebui eliminat din fotbal. E mai usor sa iei pe cineva la bataie decat sa pierzi. In fotbal mingea e rotunda, dar cei de la universitatea sunt niste ...", a scris Flaviu.

"Pe Bornescu si pe Cadu i-as distribui la aceeasi masa... chiar si la aceeasi echipa! nu la misto, ci ca sa se priveasca in ochi... cu o zi inainte tocmai a fost lansata cartea" Cluj contra Cluj", in care Tibi Farcas, imbracat in tricoul lui U si Bogdan Stanciu, imbracat in tricoul lui CFR, in deplina armonie au facut din istoria echipelor un act cultural. Nu a fost prezent nici un reprezentant al cluburilor si nici un sef de galerie. Deseori, sportivii si spectatorii sunt indoctrinati, sunt manipulati, iar fanatismul devine o forma de manifestare a alteritatii si prin sport. Cred ca banii vorbesc. Nu educatia! In nici un caz educatia! The show must go on?! Unde? Haideti sa ne ducem copii la stadion! Eu as ramane la BR, cantand cu spectatorii ambelor echipe. Poate si cu conducatorii echipelor. Si cu jurnalistii. Am avea nevoie si de arbitri?!", a scris Alexandru Muresan.

 

Cadu a fost scuipat si lovit de doi barbati pe tunel! VEZI scena pas cu pas VIDEO

Comentarii Facebook